Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor MAF

Geplaatst op: 22 september 2017

De herfst is in aantocht! Je kunt het overal aan merken: de dagen worden korter, het wordt kouder en killer. Alles in de natuur geeft aan dat de dikke jassen en truien gauw weer aan moeten. En daarom….. houdt MAF, vier weken lang, haar traditionele kledingverkoop aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Nu dus winterkleding.

Eerste opening op woensdag 27 september om 9.00 uur.

Graag nodigt het organiserend comité iedereen uit om te komen neuzen tussen de nieuwe en gebruikte dames- en kinderkleding. De met zorg samengestelde collectie kleding bevat ook nu weer veel merkkleding en is van de beste kwaliteit. De prijzen zijn zoals gewoonlijk erg laag. Voor weinig geld kan uw winterkledingkast weer (aan)gevuld worden. U zult versteld staan van de grote keus en het grote aanbod.

De opbrengst van deze kledingactie is voor MAF en met name het Genemuider pilotengezin Arjan en Aartje Paas dat is uitgezonden naar Liberia. Zie ook www.bushpiloot.nl

De TFC (ThuisFrontCommissie) van het gezin Paas organiseert dit jaar voor de 18e keer deze kledingverkoop. Elk jaar twee keer. Dankzij de vele, vele zeer tevreden klanten in de afgelopen jaren is deze actie steeds weer een groot succes. Dat succes is niet minder te danken aan de goede (merk)kleding die wordt aangeboden, de gezelligheid in de winkel en het feit dat de opbrengst voor 100% naar het goede doel gaat.

Vooral als u wat minder wilt uitgeven voor kleding, is deze kledingverkoop een prachtige kans om toch eerste kwaliteit kleding te bemachtigen voor een klein prijsje.

Kleding inbrengen is ook doorlopend mogelijk.

Iedereen is welkom; voor het eerst op 27 september om 9 uur. De andere openingstijden kunt u lezen  op www.MAF.nl/paas of www.bushpiloot.nl of in de winkel.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500