Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Accrete sluit zich aan bij staking

Geplaatst op: 22 september 2017

Accrete ondersteunt de staking van medewerkers in het primair onderwijs. Dat betekent dat de Ichthus School op donderdag 5 oktober meedoet aan de actie en dat er geen les wordt gegeven. Ouders moeten zelf voor oppas zorgen.

Accrete ondersteunt de actie van de vakbonden om de gezamenlijke boodschap aan de politiek kracht bij te zetten. “Wij willen dat in het regeerakkoord extra geld wordt vrijgemaakt voor eerlijke en rechtvaardige salariëring en minder werkdruk in het primair onderwijs. We willen immers ook in de toekomst genoeg goede en gemotiveerde leraren voor de klas hebben staan”, aldus de scholenorganisatie in een mail aan de ouders.

Of de andere Genemuider basisscholen ook meedoen aan de staking is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500