Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsontmoeting met muziekkorps uit Kampen

Geplaatst op: 28 september 2017

Zondag 1 oktober om 17.00 zal Kapitein Aalt Fikse in d’ Overtoom spreken over “De wortel van het probleem” n.a.v. Lucas 3:6-9 en  Johannes 1:14. ‘In de verschillende seizoenen van ons leven krijgen we te maken met teleurstellingen. Soms ben jij teleurgesteld in anderen en soms ben je zelf het onderwerp van de teleurstelling. Jezus vertelde de gelijkenis van een eigenaar van een wijngaard die teleurgesteld was omdat de ene boom na 3 jaar nog geen vrucht gaf. Omhakken was het rechtvaardig oordeel. De onderhouder van de tuin vroeg om uitstel en stelde voor om de grond rond de wortels los te maken. Daar zit een mooie gedachte in; de teleurstelling had plaats op ooghoogte (geen vrucht), maar de oorzaak van de teleurstelling bevond zich bij de wortels. Zondag gaan we hier verder over nadenken en wil de Geest ons leren hoe wij om kunnen gaan met teleurstelling.’ Het muzikale gebeuren wordt deze keer verzorgd door muziekkorps Kampen. Van harte welkom bij deze laagdrempelige samenkomst waar ontmoeting een belangrijke rol speelt. De geloofsontmoetingen worden iedere zondag gehouden in ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500