20 april 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub wint in slotfase van Huizen

Geplaatst op: 30 september 2017

Sportclub Genemuiden won zaterdagmiddag met 1-2 van hekkensluiter Huizen. Omar Kavak was weer goed voor twee doelpunten, waarvan de laatste in de absolute slotfase.

Na een aantal kansen voor Genemuiden was het de thuisclub die de score opende. Wie anders dan Kavak zorgde al snel voor de 1-1. Daarna golfde het spel tot de rust heen en weer.

Dat beeld veranderde na rust wel wat, want Genemuiden drong steeds meer aan. Beide ploegen kregen kansen, maar uiteindelijk moest Kavak er in de 90e minuut weer aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen. Hij heeft nu vijf keer gescoord. Door de overwinning rukt Genemuiden op naar de derde plek achter Berkum en Excelsior ’31. Volgende week komt SDC Putten op bezoek.