Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water bijna klaar voor After Summer Praise

Geplaatst op: 1 oktober 2017

Nog een paar dagen en dan organiseert Gospelgroep Living Water een After Summer Praise. Een After Summer Praise is een soort een sing-in. Er worden diverse gospel-, praise- en opwekkingsliederen gezongen. De afgelopen maanden heeft Living Water hard gewerkt aan deze avond. Afgelopen week is geoefend met de band en andere muzikanten (Bente van der Steeg en Hans en Dick Bosman).

Vandaag werkt de gospelgroep mee aan de avonddienst in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen. Als mini generale worden daar een aantal nieuwe liederen gezongen.

Komende week staat in het teken van het opbouwen in de kerk en generale repetitie. Vrijdag 6 oktober is Gospelgroep Living Water dan helemaal klaar voor de praise in de Gereformeerde Kerk. De After Summer Praise begint om 20.00 uur en de deuren gaan om 19.30 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de slachtofferts van orkaan Irma op Sint Maarten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500