Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed debuut voor Mirthe Bakker

Geplaatst op: 1 oktober 2017

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Zuidwolde, Vollenhove en Den Ham. Mirthe Bakker maakte haar Z1 debuut en wist gelijk de eerste prijs mee naar huis te nemen. Ook Anne-jet Harms en Sem Beens waren succesvol.

Mirthe Bakker en haar schimmelpony Sultan gingen van start op een dressuurwedstrijd in Zuidwolde. De combinatie zette tijdens haar Z1 debuut een goede proef neer en werd door de jury beloond met een mooie score van 217 punten. Met dit resultaat bleef zij de concurrentie voor en zette de eerste prijs op haar naam.

Anne-jet Harms en haar pony Buddha to Buddha waren succesvol in Vollenhove. De combinatie wist in de klasse B categorie D/E een nette en foutloze ronde neer te zetten. Van de jury kreeg zij 75 stijlpunten en met dit resultaat won zij de vijfde prijs.

Sem Beens en zijn pony Woezel waren op dreef tijdens een gezellige Bixie wedstrijd in Den Ham. In de klasse A springen was de combinatie erg succesvol en wist de vierde prijs op zijn naam te zetten. Vervolgens gingen de spelletjes van start en Sem Beens won hier een leuke goodiebag met verschillende dingen voor de pony.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500