Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrouwen Sportclub 2 zoeken versterking

Geplaatst op: 2 oktober 2017

Het tweede vrouwen team van SC Genemuiden zoekt nieuwe voetbalsters. Het elftal speelt in de 4e klasse van het zaterdagamateurvoetbal. “Ben jij sportief aangelegd en heb jij altijd al graag een balletje willen trappen in teamverband, dan is deze uitdaging misschien iets voor jou. Lekker sportief bezig zijn is voor het 2e vrouwen team het allerbelangrijkste, het plezier wat wij beleven tijdens de trainingen en op de wedstrijddagen geeft jou misschien wel net die extra boots waar je op zoek bent”, aldus de speelsters.

De leeftijd binnen het team varieert van 15 tot 35 jaar, een mix die het spelen in het 2e vrouwenteam laagdrempelig maakt. Trainen is iedere dinsdag en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, op de zaterdagen zijn de competitiewedstrijden. Met Jan de Jonge als trainer, staat er een persoon voor de groep die er helemaal voor gaat. Hij gemotiveerd, gretig en is altijd bereidt om een stapje extra te doen wanneer dit nodig mocht zijn.

Ben jij dus die gemotiveerde dame die twee keer in de week wil trainen en ook op de zaterdagen aanwezig wil zijn bij de te spelen wedstrijd, dan is dit je kans. Meld je dus nu aan, je doet het huidige 2e vrouwen team er heel veel plezier mee. Het zou zonde zijn wanneer dit team door te weinig spelers het huidige seizoen niet af kan maken, zij rekenen op jullie.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met:

Diederik Busweiler
diederick_busweiler@hotmail.com
06-48775247

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500