Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biestemerkparty voor 30-plussers bij Zin

Geplaatst op: 5 oktober 2017

Dertigplussers kunnen de zaterdag voor de Biestemerk aankruisen in hun agenda: Zin organiseert dan een grote Biestemerkparty voor dertigplussers. Vanaf 21.00 uur draaien deejays Henk de Krulle en Fred de Poenie de beste platen voor de wat oudere stappers.

Oude tijden herleven dan ongetwijfeld in de zaal van Zin, waar vroeger Bar de Nachtweg het centrum was van de Biestemerk. Het idee voor de party ontstond na het succes van een soortgelijk feest onlangs voor het goede doel. De entree is vrij.

Ook tijdens Biestemerk zelf is Zin geopend. Bij goed weer wordt voor de deur snert verkocht en binnen is Zin een prima locatie voor een kop koffie of een lunch. Dat geldt momenteel trouwens voor elke dinsdag en donderdag. Samen met de medewerkers van Philadelphia serveert Zin dan een lunch of iets lekkers bij de koffie. De zaak is dan geopend van 10.00 tot 15.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500