Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Bogermanschool helpen huizenbouw Bangladesh

Geplaatst op: 6 oktober 2017

Foto's Jeroen Eenkhoorn

De leerlingen van de Johannes Bogermanschool overhandigden vrijdag Anne van der Steeg van Van der Steeg Ontwikkelen en Bouwen een cheque van maar liefst tweeduizend euro. Dat geld sprokkelende ze bij elkaar met zelf in elkaar gezette spaarpothuisjes.

Het honderd jaar oude bouwbedrijf zet zich dit jubileumjaar voor een huizenproject in Bangladesh. Op alle mogelijke manier haalt het bedrijf geld op, waarmee arme inwoners van dat land een goed huis en daarmee een goede toekomst kunnen opbouwen. De tweeduizend euro van de Genemuider school is een prachtige aanvulling.

Voor de uitreiking kregen ook leerlingen hun prijs omdat hun ballon in de onlangs gehouden ballonnenwedstrijd het verste weg is gevonden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500