Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoolkinderen teleurgesteld: Hakim ziek

Geplaatst op: 6 oktober 2017

Een propvolle zaal met basisschoolkinderen in d’Overtoom vanmorgen. De bekende theaterartiest en mime-speler Hakim zou optreden. Dat liep uit op een grote teleurstelling: Hakim bleek namelijk ziek geworden.

En dat was niet gemeld. Toen de artiest om 9:10 uur nog niet aanwezig was, belde de organisatie om te vragen waar hij bleef. In bed, dus. De bibliotheek geeft aan enorm te balen van het plotseling geannuleerde optreden. “Organiseren we iets leuks, krijgen we dit.”

Er staan ook voorstellingen gepland in Hasselt en Zwartsluis, op andere data. Of die doorgaan, wil de bibliotheek eerst onderzoeken.

Alle schoolkinderen konden onverrichterzake terug naar school.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500