Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Survivalbrothers willen clinics geven

Geplaatst op: 8 oktober 2017

De survivalbrothers beginnen de komende maanden met bootcampclinnics en trainingen, in eerste instantie voor de jeugd. Tegen een kleine vergoeding gaan de broertjes Eenkhoorn dit verzorgen: de opbrengst is om de kosten voor het oprichten van een stichting te betalen. Deze stichting gaat de nieuwe outdoor sportlocatie beheren. Er lopen gesprekken met de gemeente voor een geschikte locatie te vinden voor een terrein met onder meer een stormbaan en verschillende unieke hindernissen.

Bootcamp is voor het hele lichaam een gezonde sport. Niet voor niets is het onderdeel van de training voor rekruten in het Amerikaanse leger. bootcamp groepen in het straatbeeld en in parken. Hoog tijd om er meer van te weten en misschien ook wel mee te gaan doen.

Voor de haalbaarheid, de grote en de keuze voor de hindernissen zijn de broers een kleine enquête gestart.

https://docs.google.com/forms/ d/ 19ElwxHI2HqF0nk2sF5YsYkw8YgPGo QXO8iheps_lykE/edit

Informatie of opgeven voor de bootcamp kan op de site van de survivalbrothers. www. survivalbrothers.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500