Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol thuisweekeinde voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 9 oktober 2017

Succes voor Lisanne Kanis.

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters de eerste dressuurwedstrijd van het indoorseizoen 2017-2018. Janine Flier-Breman debuteerde met succes in de klasse M2. Louanne Eenkhoorn wist twee maal de eerste prijs op haar naam te zetten en ook Lisanne Kanis nam twee prijzen mee naar huis.

Op vrijdag 6 oktober jl. ging Janine Flier-Breman met haar twee paarden van start in de gecombineerde klasse M1/M2. Met haar paard Hercules maakte Flier-Breman haar debuut in de klasse M2 en met succes. De combinatie zette twee goede proeven neer en werd door de jury beloond met 186 en 197 punten. Met dit resultaat won zij de derde en de tweede prijs. Ook met Harley wist Janine Flier-Breman twee nette proeven neer te zetten wat resulteerde in een tweede prijs met 187 punten en een derde prijs met 190,5 punt.

Op zaterdagochtend ging Lisanne Kanis van start met haar nog jonge paard Indy. In de klasse B reed zij twee goede proeven en kreeg van de jury mooie scores van 195,5 en 193 punten. Met dit resultaat nam zij de eerste en de tweede prijs mee naar huis.

Louanne Eenkhoorn liet zich op zaterdagmiddag met Clinton zien in de hoge klasse ZZ-Licht. De combinatie zette twee sterke proeven neer en dit werd gezien door de beide jury’s. Met een goede score van 214 punten en een topscore van 231 punten wist de combinatie twee maal de concurrentie voorbij te gaan en de eerste prijs op hun naam te zetten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500