Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestevaer leert veel kinderen zwemmen

Geplaatst op: 9 oktober 2017

Zaterdag was er weer diplomazwemmen bij zwembad Bestevaer. Er werd voor zowel het A- als het B-diploma gezwommen. Alle kandidaten zijn geslaagd voor het diploma.

De geslaagden voor A zijn:

Alexander Beens, Boaz van ’t Veen, David van Zuthem, Devin Timmerman, Dewi Joy Post, Erwin van Dijk, Ghena Al Asaoudah, Harm Heetebrij, Jaedy-elle Milani, Job Visscher, Jolie Schinkel, Kymo Schilder, Liza Aalberts, Lukas Riesebosch, Maaike Voorhorst, Marie Claire Beens, Nick Pons, Noa Bennink, Noah van ’t Veen, Petinja van der Galiën, Pieter Bastiaan, Quinten Quak, Raf Nijland, Roan demar Klos en Wilhelm Visscher.

De geslaagden voor B zijn:

Bram Bakker, Elise Nora Klomp, Emma van der Worp, Emmalie van de Werken, Felien Douma, Guyonne Quatfass, Iris Bottenberg, Isa van Eijk, Jara van Lenthe, Jari Knol, Jasmijn Eenkoorn, Jayley van Hoften, Jeftha van Dijk, Jesse van den Belt, Julian Vos, Levi Admiraal, Lianne Bredewout, Lotte de Groot, Lucas Vos, Lucad de Velde Harsenhorst, Marith Hoekman, Owen Koopman, Anne-Roos Koster, Arjan van den Berg, Bram Westendorp, Constantijn – Heetebrij, Elin Meuleman, Evan Klein, Evy van den Berg, Fernando Vermeulen, Hendrik Kolk, Isabeau Jansen, Julinn Visscher, Jurjan Ruitenberg, Levi Rietman, Lindsay Huisman, Lis Eenkhoorn, Lyanne van der Kamp, Maarten van Es, Marilyn  Boer, Phileine Hoeve, Robert Pleijsier, Sanne Jordens, Sien Eenkhoorn, Tijmen Oosterbroek en Yume Kolk

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500