Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch slaat handen ineen met Active Creations

Geplaatst op: 10 oktober 2017

Je personeel en relaties écht verwennen aan het einde van het jaar, dat is waar Active Creations en Buitenbosch ondernemers graag bij willen helpen. De beide bedrijven uit Zwartsluis en Genemuiden sloegen de handen ineen om samen een uitgebreide lijn met kerstgeschenken te introduceren.

“Een kerstpakket wordt vaak slecht gewaardeerd, terwijl dit juist dé manier is waarop je jouw waardering kunt uitspreken naar je personeel en/of relaties. Doe je dat niet, dan laat je dus een flinke kans liggen. Om die reden hebben we pakketten ontwikkeld die wél gewaardeerd worden. Pakketten waarbij je het water in de mond loopt en waarvan de kwaliteit afdruipt”, laat Jennifer van Dalfsen van Buitenbosch weten. “In onze winkel kiezen wij voor kwalitatief hoogwaardige producten, veelal met een verhaal. En precies dat willen we ook in de samengestelde geschenkpakketten tot uiting brengen”.

De samenwerking tussen beide bedrijven kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Dankzij de relatiegeschenken waarin Active Creations sinds een jaar actief is kwam ook de behoefte aan het creëren van waardevolle kerstpakketten al snel bovendrijven. “Vorig jaar hebben we al een aantal pakketten samengesteld en die zijn zo goed in de smaak gevallen bij de relaties en het personeel van onze klanten dat we de motivatie voelden om hier nu een uitgebreid vervolg aan te geven”, aldus Hans Winter van Active Creations. “Buitenbosch staat voor dezelfde kwaliteit en het meedenken met de klant als wij waardoor we elkaar al snel vonden in dit idee”.

“Als je wilt dat je geschenk gewaardeerd wordt dan is het belangrijk om het pakket af te stemmen op je ontvanger”, aldus Jennifer. Daarom zijn de pakketten met zorg samengesteld door het Sluziger en Genemuider bedrijf. En daarbij is aan alle doelgroepen gedacht. Zo is er voor de bierliefhebber een pakket met de speciaalbiertjes van de Nederlandse brouwer Maallust, aangevuld met lekkere nootjes en een prachtig koeltasje. Ook het BBQ-pakket met daarin een stijlvolle tafelbarbecue en talloze gerelateerde etenswaren is een pakket dat in het oog springt.

Benieuwd? Alle kerstgeschenkpakketten zijn in de showroom van Active Creations in Zwartsluis en bij De Kaaihof in Genemuiden te bekijken. De inspiratiebrochure downloaden of aanvragen kan via www.activecreations.nl/kerstpakketten

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500