Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een avondje de politie volgen

Geplaatst op: 10 oktober 2017

Komende vrijdag organiseert de regionale politie een ‘volgdienst’. Belangstellenden kunnen via Facebook een avonddienst in Genemuiden, Kampen en Hasselt volgen. “We delen meldingen, foto’s en filmpjes, geven informatie over ons werk en beantwoorden vragen. We zijn te volgen tussen 14:00 uur en 23:00 uur. Tijdens dit evenement blijf je gedurende op de hoogte van onze meldingen en werkzaamheden. Daarbij houden wij wel rekening met privacy van betrokkenen, dus wij kunnen niet alles delen”, aldus de politie.

Wie tijdens de dienst vragen heeft, kan die via Facebook stellen. “Getuige van een verdachte situatie en heb je met spoed politie nodig? Bel dan 112! De meldkamer kan dan het dichtstbijzijnde voertuig sturen zodat je snel wordt geholpen.”

Wie vrijdag wil meekijken, kan zich voor het evenement aanmelden via

https://www.facebook.com/events/277593626068390/?ti=cl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500