Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Golftoernooi Sampark levert 13.000 euro op

Geplaatst op: 11 oktober 2017

Stichting Sampark organiseerde donderdag 5 oktober jongstleden alweer de achtste editie van het golftoernooi. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit jaarlijkse benefiet evenement van de stichting. Ruim honderd deelnemers verzamelden zich op de bosrijke golfbaan om een balletje te slaan. Hiermee heeft Sampark maar liefst dertienduizend euro ingezameld. Een fantastisch bedrag dat ten goede komt aan de nieuwbouw van een basisschool in Kukhdi, India.

Zoals bij elk evenement dat Sampark organiseert, gaat de opbrengst naar de projecten van de stichting in India. Momenteel is zij actief met een nieuwbouwproject van de basisschool in Kukhdi, om daar het onderwijs op een veilige manier naar een hoger niveau te brengen. Het bedrag van dertienduizend euro komt ten goede aan de bouw van deze school. De bouw is reeds gestart en de verwachting is dat deze aan het eind van het jaar is voltooid.

Pittig spel
Ondanks enkele spetters was het prima golfweer, al zorgden zware windstoten wel voor een pittig spel. Het toernooi van dit jaar was dus een echte uitdaging voor zowel de beginnende als ervaren golfers. Desondanks wist Klaas Jan Zwager de ‘over all titel’ te bemachtigen en is Samparkgolfer van 2017! Zijn flightgenoot Karsten Bos zat hem hierbij, met een verschil van slechts twee punten, dicht op de hielen. De uitslagen en de foto’s van het golftoernooi vindt u op de website van Stichting Sampark.

Het Rijk van Nunspeet
Veel ondernemers uit Zwolle en omgeving meldden zich aan voor het golftoernooi van Sampark. Een gemoedelijk toernooi dat in de laatste jaren is uitgegroeid tot een netwerkevenement, waar sport en zaken worden gecombineerd. Mede door de goede opkomst is het ook in 2017 een succesvolle editie gebleken. Er waren clinics voor beginners, een Masterclass voor gevorderden en een wedstrijd op de grote baan voor deelnemers met een GVB (golfvaardigheidsbewijs).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500