Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Angela Rotman op ‘jacht’ in Genemuiden

Geplaatst op: 13 oktober 2017

Angela Rotman uit Kampen beleeft binnenkort een spannende avond bij Het Jachthuis in Genemuiden. Dat heeft ze te danken aan de eigenaren van deze nieuwe escaperoom. Angela deelde onlangs een bericht op de Facebookpagina (@winkeleningenemuiden) van Middenstand Vereniging Genemuiden en maakte daarmee kans op de prijs.

De Kamperse is niet onbekend in Genemuiden. Echtgenoot Erik voetbalt al jarenlang in het eerste elftal van Sportclub Genemuiden en Angela staat logischerwijs regelmatig langs de lijn. “Ook vind ik Genemuiden een leuke winkelstad. Onder meer voor de kinderen koop ik regelmatig iets in Genemuiden. Het aanbod is heel gevarieerd.”

En buiten dat is het gratis parkeren in Genemuiden, onder meer op de nieuwe parkeerplaats aan de Koppel. Veel mensen waarderen ook de sfeer in het onlangs flink vernieuwde centrum. Genemuiden heeft ook buiten de winkels om steeds meer te bieden. Zo werd onlangs aan de Beatrixstraat escaperoom Het Jachthuis geopend. Ook dat trekt veel bezoekers van buiten Genemuiden.

Angela Rotman is blij met de prijs, maar bekent dat echtgenoot Erik nog blijer was. “We mogen met acht man naar binnen. Die groep had hij zo bij elkaar…”, lacht de prijswinnares. Zij kreeg de waardebon vrijdagmiddag uitgereikt in de Langestraat. Lid van de pr-commissie Elize Van der Steeg-Van Lente van kapsalon Double Boost reikte de prijs uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500