Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beestachtig leuke herfst

Geplaatst op: 13 oktober 2017

De peuters van kinderdagverblijf “De Kwaekerties” gaan op hun speelplein op  beestjesjacht en zoeken tussen de blaadjes en in het speelhuisje naar spinnen, slakken, torretjes enzovoort. Om de beestjes goed te kunnen bekijken worden ze in een potje opgevangen. Kriebelpootjes en voelsprietjes kunnen zo even goed bekeken worden.

En daarna…..worden die (best wel spannende) beestjes weer teruggezet zodat ook zij verder kunnen genieten van de herfst. Natuurlijk wordt er in alle groepen de komende tijd gewerkt, gezongen  en gelezen  rondom het thema herfst en verzamelen de kinderen en de pedagogisch medewerksters spullen voor mooie  herfsttafels.

U kunt bij kinderdagverblijf  “De Kwaekerties”  terecht voor opvang waarbij uw kind zich thuis voelt. “De ontwikkeling van uw kind staat centraal en we hechten veel waarde aan een respectvolle omgang met de kinderen en u, als ouders. We kunnen een veilig en vertrouwd tweede thuis bieden voor alle kinderen van 0-12 jaar. Naast de reguliere opvanggroepen voor kinderen van 0-4 jaar en de BSO voor de basisschoolkinderen, is er ook een christelijke kinderopvang groep: De Kleine Ark. Vanuit de christelijke normen en waarden geeft men hier invulling aan de opvang. In het zelfde pand is ook peuterspeelgroep ’t Startblok gevestigd. Hier kunnen peuters zich in een vaste groep spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Kijk eens op www.kdc-zwartewaterland.nl voor meer informatie en neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek en een rondleiding. U vindt bij ons vast een opvangvorm die bij u en uw kind past!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500