Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Blokhuisbewoners blij met nieuwe bus

Geplaatst op: 13 oktober 2017

De bewoners van het Blokhuis hebben er vanaf vandaag wat nieuws bij. Spiksplinternieuw zelfs. Na een jaar van actievoeren is vanmiddag de nieuwe bus bij het Blokhuis gearriveerd. “Wie had dat ruim een jaar geleden kunnen denken, toen we met een groepje betrokkenen de actie gingen starten”, zegt het comité ‘Help Blokhuis aan een nieuwe bus’ in een persbericht.

“Wat werd er direct massaal op gereageerd door lieve medemensen die geld op onze rekening stortten. Bedrijven die ons een warm hart hebben toegedragen, acties die er aan alle kanten voor ons op touw werden gezet enzovoorts. Zelf hebben we nog een Blokhuis actiemarkt georganiseerd die onze verwachtingen helemaal overtrof. Wat hebben we in het bijzonder gevoeld dat we één grote Blokhuisfamilie zijn.”

Voor de bewoners en begeleiders van het Blokhuis was het ook een intensief jaar. “Er mochten steeds weer prachtige cheques in ontvangst worden genomen, wat natuurlijk geweldig was en af en toe ook best een beetje te druk. Wat een blijdschap, straks rond te rijden in een prachtige Mercedes Sprinter geleverd door Wensink. Lieve allemaal die ons in wat voor vorm dan ook geholpen hebben aan deze prachtige bus, heel hartelijk dank daarvoor!”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500