Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus open tijdens biestemerk

Geplaatst op: 14 oktober 2017

Gezellig met de familie koffiedrinken op Biestemerk? Dat kan ook in ‘t Olde Staduus. Daar is de Gaellemuniger sfeer helemaal aanwezig, met Gaellemuniger brokken en zelfgebakken cakes van Philadelphia. En voor wie al toe is aan iets sterkers: er is ook eigengemaakte advocaat. Alles te koop in de winkel naast de bibliotheek. Allerlei soorten ouderwetse snoep. Ook informatie bij het Toeristisch Informatie Punt.

‘T Olde Staduus is met de Biestemerk de gehele dag geopend. Naast de stands van Woord en Daad, de Bond tegen het Vloeken,  is er ook ruimte voor ontmoeting. Schuilen voor de regen, zoals in voorgaande jaren, lijkt dit jaar niet nodig.

Net als op alle dinsdagmiddagen is de bibliotheek met Biestemerk geopend. Wie een bezoek aan de markt wil combineren met het ruilen/lenen van boeken, is in ‘t Olde Staduus op het juiste adres. Ook kunt u

Het team van ‘t Olde Staduus heet iedereen dinsdag welkom en hoopt op een gezellige dag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500