Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonthuis Vaartjes maakt kans op eretitel

Geplaatst op: 19 oktober 2017

De genomineerden voor alle categorieën van de verkiezing ‘Woningmakelaar van het jaar 2017’zijn deze week bekend gemaakt en Bonthuis Vaartjes Makelaars, met kantoren in Zwartsluis en Genemuiden, mag zich in de top 3 van Overijssel ‘nestelen’ en strijdt mee voor de landelijke prijs.

Voor het zesde jaar op rij organiseert het blad Vastgoed de landelijke verkiezing ‘Woningmakelaar van het Jaar’. Er kon gestemd worden op bijna 3000 makelaarskantoren. Doel van de verkiezing is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars.

De awards worden uitgereikt in diverse categorieën, zoals de beste verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar, nieuwbouwmakelaar en online makelaar. Binnen deze categorieën kiest de consument de winnaar. Bonthuis Vaartjes Makelaars heeft maar liefst twee nominaties ontvangen, te weten in de categorie ‘beste verkoopmakelaar’ en ‘beste aankoopmakelaar’.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 9 november in Amersfoort. Een avond vol feest en spanning.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500