Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

B&S Media in race voor belangrijke onderscheiding

Geplaatst op: 20 oktober 2017

B&S Media Internetmarketing uit Kampen is door Het Financieel Dagblad geselecteerd als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om genomineerd te worden voor de Award moet een organisatie financieel gezond zijn en 3 jaar achter elkaar minstens 20 procent omzetgroei realiseren.

Trots op deze nominatie

“B&S Media groeit in snel tempo en het feit dat wij deze nominatie krijgen in het jaar dat we ons 10-jarig jubileum vieren, is natuurlijk een groot compliment. We zijn dan ook erg trots op deze nominatie. Niet alleen is dit een compliment aan onze werkwijze, maar vooral ook aan ons team en trouwe relaties, welke deze groei de afgelopen jaren hebben gestimuleerd. Op 16 november a.s. zullen wij onze onderscheiding in ontvangst mogen nemen bij de prijsuitreiking voor de FD Gazellen Awards 2017 regio Oost-Nederland in de Deventer Schouwburg. Tevens worden er deze dag nóg 9 prijzen uitgereikt. Namelijk een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein, middelgroot en groot!”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500