Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Loopfiets vermist (ingezonden)

Geplaatst op: 19 oktober 2017

Afgelopen zondagmiddag 15-10-27 gingen we met het gezin rond 14:00 uur 14:15 uur een ‘rondje varkensgat’ wandelen. We wonen aan de Pr. Clausstraat. Onze dochter ging mee op haar loopfietsje maar werd ter hoogte van het bankje bij zwembad bestevaer moe. Mijn man besloot haar op de schouders te tillen en stelde voor om het fietsje even bij het bankje achter te laten. Mama liep achter de kinderwagen met onze zoon van 1. Toen we na ongeveer 15 minuten terug waren stond het loopfietsje er echter niet meer.

Roze loopfiets 12 inch van het merk popal met tekst ‘flamerider’erop. In zeer goede staat.

Wie de fiets heeft gezien, kan mailen met redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500