Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

L&M Workwear werkt voor brede klantenkring

Geplaatst op: 20 oktober 2017

Meer dan 350 bedrijven en organisaties regelen hun werkkleding bij L&M Workwear in Genemuiden. Het bedrijf in het voormalige pand van Leerfashion aan de Langestraat heeft de groei kortom flink te pakken. “Ons sterke punt is dat we bedrijven volledig ontzorgen. We besparen ze tijd en daarmee geld”, vertelt Jacco Naberman.

L&M is het adres voor werkkleding in de meest brede zin van het woord: van een paar handschoenen tot de meest specialistische kleding. “Eigenlijk is ons aanbod steeds breder. Wij hebben bijvoorbeeld ook gereedschappen en sportkleding in het assortiment. Bovendien hebben we sinds kort eigen kleding die we laten produceren in Tunesië. Dat land garandeert een snellere levering dan bijvoorbeeld de Aziatische landen en dat is in onze branche heel belangrijk”, aldus Naberman.

L&M bedrukt de kleding in samenwerking met Prestige. “Het gemak is ons grote voordeel. Als medewerkers eenmaal kleding gepast hebben, gaan vervolgbestellingen heel eenvoudig dankzij ons professionele systeem. Dat bespaart bedrijven uiteindelijk veel geld.”

Ook Genemuiden Actueel profiteert van de diensten van het Genemuider bedrijf. L&M sponsort een aantal nieuwe winterjassen voor de fotografen. Ook deze zijn bedrukt door Prestige. Pieter Polman (de medewerker met de meeste dienstjaren), Joke Veldman (de enige vrouw in het team) en eigenaar Erik Driessen kregen donderdag de nieuwe jassen van Jacco Naberman overhandigd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500