Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK met veel medailles terug uit Zwartsluis

Geplaatst op: 31 oktober 2017

DEK won zaterdag 25 medailles tijdens de Regionale Tienkamp in Zwartsluis, waaraan ook De Nieuwe Slag (Staphorst), ZCU ’78 (Urk) en ZV Zwartsluis deelnamen.

DEK kwam in deze wedstrijd met maar liefst 26 zwemmers aan de start en zwom in de 22 individuele programma’s 25 maal in de prijzen: 13 keer goud, 9 keer zilver en 3 keer brons! De gouden medailles gingen naar Lennard Beens (2x), Jorgen Gerritsen (2x) Edwin Kanis (2x), Isa Koobs, Marianne Naberman (2x), Naomi van der Sluis, Sophie van Someren en Demi Visscher. Het zilver was voor Hilde Curfs (2x) Jirsca van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, Thon Naberman, Sophie van Someren, Kevin Tuinman (2x) en Demi Visscher. Brons ging naar Andrea van Dalfsen (2x) en Silvia Vos. Bij de estafettes was er een eerste plaats voor Thon/Naomi/Joren/Sophie en een derde plaats voor Lennard/Marianne/Edwin/ Harryelle.

Anouk Bosman, Andrea van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Lenn Ché Klomp, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Laurens van der Pligt, Naomi van der Sluis en Silvia Vos slaagden er in twee PR’s te zwemmen. Er zijn weer twee clubrecords te vieren: Isa Koobs op de 25 meter vlinderslag (een verbetering van haar PR met ruim 10 seconden!) en Anouk Bosman op de 100 meter vrije slag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500