Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt veel ereplaatsen bij elkaar

Geplaatst op: 7 november 2017

DEK zwom afgelopen zaterdag in zwembad De Koerbelt in Rijssen deel 2 van het Junioren – Jeugd – Senioren Circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca. 11 jaar.

De Eerste Kolk kwam met 12 zwemmers aan de start. Er werden 14 persoonlijke records gezwommen, waarbij Anouk Bosman, Myrthe Bosman, Fabienne van Luijk en Naomi van der Sluis minstens twee PR’s behaalden.  DEK tekende individueel voor 10 eerste plaatsen (Lennard Beens, Andrea van Dalfsen (2x),  Harryelle Eenkhoorn, Jorgen Gerritsen (3x), Edwin Kanis, Naomi van der Sluis en Demi Visscher, 8 tweede plaatsen (Lennard Beens, Harryelle Eenkhoorn (2x), Edwin Kanis,(2x), Naomi van der Sluis en Demi Visscher (2x)) en 4 derde plaatsen (Lennard Beens, Anouk Bosman, Andrea van Dalfsen en Naomi van der Sluis. De grootste verbetering was voor Laurens Curfs, met een PR van maar liefst bijna 35 seconden op de 200 meter Wisselslag.De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500