Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstmarkt Klooster bij VHK

Geplaatst op: 9 november 2017

De derde kerstmarkt van Klooster Creatief in Sint Jansklooster is voor het eerst op een zaterdag. Ook de locatie is veranderd: de markt wordt op 16 december gehouden op het parkeerterrein van voetbalvereniging VHK aan de Van Ommenstraat.

Organisatoren Marina Lok en Roelfien van der Laan, bijgestaan door Bertus Lok, Jaap van der Laan en Roel Winter, spelen daarmee in op de wensen van bezoekers en marktkooplui. Na de vorige editie konden verkopers op evaluatieformulieren hun mening geven. Daaruit bleek onder meer dat ze liever in een ronde opstelling willen staan. Dit is aan de Monnikenweg niet mogelijk.

De organisatie kiest verder voor een zaterdag in de verwachting dat deze dag gunstiger is voor bezoekers. De afgelopen twee jaar bezochten veel mensen de markt op vrijdag, maar Lok en Van der Laan zijn ervan overtuigd dat het evenement nog meer potentie heeft. Vandaar de switch naar de zaterdag: de markt is dan van 15.00 tot 20.00 uur.

Naast de komst van 35 markthandelaren zorgt de organisatie ook weer voor leuke, spectaculaire én jonge attracties voor kinderen en jongeren. De markt is uiteraard gezellig verlicht en er klinkt sfeervolle decembermuziek. Bestuur en beheersters van voetbalvereniging VHK hebben, tot enthousiasme van de organisatie, besloten om de kantine en de bar te openen tijdens de kerstmarkt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500