Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schiettoernooi goed op schot

Geplaatst op: 10 november 2017

43 teams van vrienden, familie of bedrijven namen het deze week tegen elkaar op in het gebouw van de schietclub. Dat waren net wat minder teams dan vorig jaar, maar een stuk meer dan in de dip waarin het toernooi heeft gezeten. Sinds dit jaar is het geen bedrijventoernooi, maar het Genemuider Schiettoernooi.

Vrijdag was het de finaleronde en dus streden veel mannen en vrouwen tegen elkaar. Wel zijn er aanzienlijk minder vrouwen die meedoen, zegt het bestuur. Maar als de vrouwen eenmaal een geweer in handen hebben, zijn ze doorgaans niet meer van de baan te krijgen. Soms worden ze zelfs lid van de schietclub. Die heeft momenteel acht vrouwelijke leden, terwijl er in totaal iets meer dan vijftig leden zijn. Dat aantal is stabiel.

Volgende evenement is de Open dag in de kerstvakantie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500