Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Superzaterdag in Genemuiden

Geplaatst op: 10 november 2017

Super zaterdag maakt winkelen in Genemuiden nog leuker. De Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) zorgt een aantal keren per jaar voor een bijzonder verrassende winkeldag. De MVG wil deze dag zoveel mogelijk bezoekers kennis laten maken met de winkelstad Genemuiden, die een zeer gevarieerd winkelaanbod heeft met veel speciaalzaken.
Aanstaande zaterdag 11 november verrassen MVG-winkels hun klanten met allerlei mooie acties, kortingen en bijzondere aanbiedingen. Bovendien komt de dialectband Juust tussen 13.00 en 16.00 uur de sfeer in het mooie centrum van Genemuiden verhogen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500