Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden was gul voor Dorcas

Geplaatst op: 14 november 2017

De voedselinzameling rond Dankdag in Zwartewaterland IS weer een succes geworden. In Genemuiden is er ingezameld in de Boni en AH, dit heeft  187 dozen opgeleverd . De inzameling bij de Coop in Zwartsluis heeft  90 dozen opgeleverd. In Hasselt zijn er in de Boni en de Emté en de diverse kerken in Hasselt totaal 175 dozen vol gekomen en is er een geldbedrag van € 1.368,- ingezameld. Ingezameld bedrag van de CGK en de collectebussen bij de supermarkten is nog niet bekend.

“Dank aan alle gulle gevers en helpers en grote dank aan de kerken en winkels voor de welwillende medewerking.  Het streven is om voor de kerst een groot gedeelte van de ingezamelde pakketten op de plaats van bestemming te hebben in Oost-Europa”, aldus Dorcas.

Voor verdere info over het Dorcaswerk en de mogelijkheden om bijvoorbeeld een Granny, gezin of kind financieel te ondersteunen, kijk op www.dorcas.nl  Of haal een Dorcasjournaal in de winkel op de Schering 25 in Genemuiden.

Op dit moment worden er op de Jutestraat 8 in Genemuiden voedselpakketten gemaakt van het in de hele regio ingezamelde voedsel. Handje meehelpen? Bel Julius Kwakernaak 06-46236531

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500