Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkis groeit de laatste tijd heel hard

Geplaatst op: 14 november 2017

Zo ongeveer het eerste bedrijfspand bij het binnenrijden van Genemuiden: Werkis aan de Puttenstraat. Het uitzendbureau is sinds twee jaar gevestigd in Genemuiden. Het bedrijf met nog een aantal vestigingen in de regio groeit de laatste tijd sterk.

Gerben Post en echtgenote begonnen negen jaar geleden een eigen bureau aan de Kamper Oudestraat. “En ondertussen zijn er vijftig mensen in dienst. Alleen het afgelopen half jaar zijn we al met achttien medewerkers gegroeid”, vertelt Jeanine Kolk, zelf sinds april accountspecialist in Genemuiden. Ze heeft collega’s op vestigingen in Kampen, Emmeloord, Zwolle, Harderwijk, Lelystad en bij PEC Zwolle werkt.

Twee jaar terug kwam Werkis naar Genemuiden. Aan de Puttenstraat is het gevestigd in een fris pand met veel ruimte. Zowel jong als oud kan contact opnemen voor ‘werk’. “We zijn een allround bureau. In Genemuiden zijn we onder meer goed vertegenwoordigd in de productie- en technische branche. Dat kan variëren van productiemedewerkers tot kantoorpersoneel”, vertelt Kolk.

Kerntaak is uiteraard het verbinden van werkgevers en werknemers, maar volgens Kolk onderscheidt Werkis zich wel. “Wij hebben oprechte interesse in mensen en vinden het belangrijk dat ze op een plek werken waar ze echt tot hun recht komen. Een werkplek is één, plezier in je werk twee. Daarvoor doen we veel moeite.”

Werkis is een uitzendbureau en is ook specialist in detachering. “Wij streven altijd naar vast werk voor onze mensen: of dat nou langdurig via detachering is of een vast contract bij opdrachtgevers”, aldus Kolk, die in Genemuiden zelf drie collega’s heeft.  Daarmee bedienen ze het bedrijfsleven en de werkzoekenden in een brede kring rondom Genemuiden.

Meer weten? Kijk dan op www.werkis.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500