Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Danny Menting vertrekt bij Sportclub

Geplaatst op: 15 november 2017

Foto Helmich Lubberts

De wegen tussen SC Genemuiden en Danny Menting gaan zich aan het einde van dit seizoen scheiden. Na twee seizoenen Sportclub heeft Danny te kennen gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De reisafstand tussen Groningen en Genemuiden na een verhuizing binnen de stadsgrenzen die hij wekelijks een aantal keren moest afleggen hebben hier in meegespeeld.

Menting hoopt het lopende seizoen zo goed en zo mooi mogelijk af te sluiten, zodat hij met een goed gevoel Sportclub kan verlaten. De speler kwam vorig jaar over van ACV als voorhoedespeler. Op die positie kwam hij mede door blessureleed niet helemaal uit de verf, waarna hij in de achterhoede meer indruk maakte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500