Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alie Last exposeert in Schoonewelle

Geplaatst op: 18 november 2017

21 amateur kunstenaars uit Zwartsluis en omgeving exposeren tot eind januari in Museum Schoonewelle. Daaronder een flinke afvaardiging uit Hasselt en Zwartsluis. Ook Alie Last uit Genemuiden toont haar werk in het museum in Zwartsluis.

Wethouder Visserman opende zaterdagochtend de expositie in een volle Sluuspoort. Veel exposanten hadden mensen meegenomen. “Sommige exposeren dan ook voor het eerst, terwijl anderen zelfs prijzen hebben gewonnen. Die combinatie maakt deze tentoonstelling heel bijzonder”, zegt Anja Bos van De Sluuspoort over de schilderijen, foto’s, sieraden, tekeningen en poëzie die samen ‘Van Traan tot Oceaan’ vormen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500