Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden krijgt nog een brug

Geplaatst op: 17 november 2017

De weg tussen het Tag en het centrum van Genemuiden is binnenkort lang afgesloten voor auto- en fietsverkeer. Dat is nodig voor de aanleg van de brug bij de Koppel. De werkgroep die daaraan werkt, houdt op maandag 27 november een inloopbijeenkomst bij de ijsbaan. Tussen 17.00 en 19.00 uur informeren ze inwoners over het ontwerp van de brug en de planning van het project.

De aanleg van de brug van De Koppel is een onderdeel van het Centrumplan Genemuiden. Inwoners van Genemuiden maken zich hard voor de brug en hebben een werkgroep gevormd. Daarin zitten vertegenwoordigers van Volksijsbaanvereniging De Eendracht, Stichting Stadswacht, Historisch Centrum, Middenstandsvereniging en de kerken. Door het binnenhalen van subsidies van o.a. de provincie Overijssel, Rabobank, het Provisoorfonds en een bijdrage van de gemeente Zwartewaterland is dit financieel mogelijk gemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Genemuiden krijgt nog een brug

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500