Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bovenstem klinkt in de Bovenkerk

Geplaatst op: 20 november 2017

Foto Erik Eenkhoorn

Komende zaterdag klinkt de Genemuider Bovenstem tijdens een samenzangavond plaats in de Bovenkerk in Kampen. Deze avond staat in het teken van 500 jaar Reformatie. Ds. A. Schot uit Nunspeet heeft de algehele leiding en André Nieuwkoop begeleidt de samenzang met Genemuider Bovenstem. De avond begint om 19.30 uur, de deuren gaan om 18.45 uur open.

Psalmen zingen met het hele gezin, dat kunt u DV 25 november in de Bovenkerk te Kampen. Het thema van deze avond is 500 jaar Reformatie, ds. A. Schot zal hierover een meditatie houden. André Nieuwkoop begeleidt de samenzang van de psalmen op het prachtige Hinsz-orgel.

Er wordt gecollecteerd ten bate van de Spaans Evangelische Zending.

Jong en oud, van harte welkom! Entree is gratis.

 

Meer informatie kunt u vinden op reformatie500.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500