Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VWC houdt ‘glasvezel buitenaf dagen’

Geplaatst op: 20 november 2017

Voor vele huishoudens en bedrijven in de Kop van Overijssel is glasvezel inmiddels heel gewoon, maar voor huishoudens in het buitengebied nog niet. Daar was het tot voor kort een enorme investering om glasvezel te laten aanleggen. Op dit moment loopt er een campagne waarbij de bewoners van het buitengebied in de Kop van Overijssel zich kunnen aanmelden voor een glasvezelabonnement.

18 december 2017 is de deadline van deze campagne en wordt er bekend gemaakt of tenminste 50% van de bewoners in dit gebied zich heeft aangemeld voor glasvezel. Als deze vereiste van 50% voor 18 december is behaald, dan vind de aanleg van glasvezel in het buitengebied doorgang.

Waarom nu overstappen naar glasvezel?

Een glasvezelverbinding biedt tal van voordelen. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan de internetsnelheid (welke soms wel tot 10x zo hoog is), maar glasvezel is ook minder storingsgevoelig en veiliger. Doordat glasvezel veel sneller, veiliger en betrouwbaarder is, kunt u nog veel meer via internet realiseren.

Bijkomend voordeel van aanmelden voor glasvezel binnen de actieperiode is, dat u geen aanlegkosten hoeft te betalen. Inwoners die op een later moment besluiten over te gaan op glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995 euro.

Informatiedagen

Natuurlijk is het begrijpelijk dat u eerst meer wilt weten over glasvezel. Om u volledig op de hoogte te brengen van glasvezel en de mogelijkheden hiervan, organiseert VWC de ˜Glasvezel buitenaf dagen’. Deze ‘Glasvezel buitenaf dagen’ vinden plaats op zaterdag 2 en 9 december (08:00 – 17:00) bij VWC Kampen aan de Zambonistraat 9a in Kampen en op woensdag 6 en dinsdag 12 december (08:00 – 21:00) bij VWC Genemuiden aan de puttenstraat 12a te Genemuiden.

Ga naar https://www.vwc.nl/particulier/glasvezelbuitenaf/ om de verschillende internetpakketten alvast te bekijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500