Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politiek Spreekuur Kamerleden

Geplaatst op: 21 november 2017

Zaterdag 16 december vindt de volgende editie plaats van het politieke spreekuur van kamerlid Maurits von Martels. Dat zal plaats vinden bij Herberg De Klomp in Vilsteren, van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Tijdens dit spreekuur kunt u zowel Maurits von Martels als Malik Azmani vragen stellen over van alles. Het onderwerp wordt door de bezoekers bepaald. Of het nu gaat om de ontwikkelingen van vliegveld Lelystad, aandacht voor de N340, de N50 of agrarisch natuurbeheer het kan allemaal besproken worden. Voor de beide kamerleden is het van groot belang om uit eigen omgeving gevoed te worden. Zo wordt oog gehouden voor wat leeft en speelt in West-Overijssel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500