Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweedehandskleding markt in Overtoom

Geplaatst op: 23 november 2017

Weer een nieuw evenement in d’ Overtoom: een tweedehandskleding markt. Deze markt staat voor donderdagavond 7 december op de kalender. Tussen 19.00 en 21.30 uur vindt de koop en verkoop van kleding plaats.

Er is nog ruimte voor standhouders, laat Meike van d’ Overtoom weten. Die betalen acht euro voor een plek en dat geld moeten ze bij binnenkomst voldoen. De kleding kunnen ze verkopen op tafels van 180 bij 60 centimeter. Daarnaast is er een vierkante meter per plek beschikbaar voor een kledingrek of paspop. Tijdens de markt is alleen de verkoop van tweedehands items toegestaan.

 

Aanmelden via : meike@overtoom-genemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500