Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweedehandskleding markt in Overtoom

Geplaatst op: 23 november 2017

Weer een nieuw evenement in d’ Overtoom: een tweedehandskleding markt. Deze markt staat voor donderdagavond 7 december op de kalender. Tussen 19.00 en 21.30 uur vindt de koop en verkoop van kleding plaats.

Er is nog ruimte voor standhouders, laat Meike van d’ Overtoom weten. Die betalen acht euro voor een plek en dat geld moeten ze bij binnenkomst voldoen. De kleding kunnen ze verkopen op tafels van 180 bij 60 centimeter. Daarnaast is er een vierkante meter per plek beschikbaar voor een kledingrek of paspop. Tijdens de markt is alleen de verkoop van tweedehands items toegestaan.

 

Aanmelden via : meike@overtoom-genemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Tweedehandskleding markt in Overtoom

 1. m schreef:

  hoi ik had even een vraag mag je ook kinderkleren verkoop

  een ik wou mijn wel op geven .

  1 stafel

  een ik heb zelf een rekje.

  gr miranda van lente

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500