Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 26 november 2017

Afgelopen weekend werd de tweede selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup verreden in Nunspeet. Daphne Visscher was hier erg succesvol en won de eerste prijs en de Coby van Baalen stijlprijs. Jenine Altena en Janine Flier-Breman namen prijzen mee uit IJsselmuiden en Vinkega.

Daphne Visscher en haar pony Orchid’s Château gingen in Nunspeet van start in de klasse B categorie D/E. De combinatie reed een mooie proef en kreeg van de jury 204 punten. Met dit resultaat won zij de eerste prijs. Ook was Daphne Visscher de combinatie met het hoogste aantal punten voor haar zit en won hiermee als extra prijs de Coby van Baalen stijlprijs. Carolien Altena reed met Komeet in de klasse M1 naar 188 punten en de vierde plaats. Met dit resultaat werd zij over beide selectiewedstrijden derde en heeft zich met dit resultaat geplaatst voor de finale op zaterdag 16 december a.s.

Jenine Altena reisde met Imposant af naar IJsselmuiden. In de klasse L1 zette zij twee goede proeven neer en werd beloond met 201,5 en 203,5 punt. Met dit resultaat wist zij beslag te leggen op de eerste en de tweede prijs.

In Vinkega was Janine Flier-Breman succesvol met twee paarden. In de klasse M1 reed zij met haar paard Harley twee maal naar 191 punten. Met dit resultaat won zij de tweede en de derde prijs. In de klasse M2 zette Janine Flier-Breman twee goede proeven neer met Hercules. Van de jury kreeg zij mooie scores van 196 en 193 punten en met dit resultaat nam zij de eerste en de tweede prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500