Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK met 23 medailles terug uit Zwartsluis

Geplaatst op: 27 november 2017

De Eerste Kolk deed zaterdag mee aan de HEBO Swim Meet in Zwartsluis. DEK ontmoette ZVZ (Zwartsluis), Tolhekke (Steenwijkerwold), Steenwijk 1934 (Steenwijk) en Zignea (Emmeloord). DEK kwam met 20 zwemmers aan de start die gezamenlijk goed waren voor 37 persoonlijke records, 23 medailles én een clubrecord.
Er waren 5 gouden medailles: voor Anouk Bosman, Martijn Gerritsen, Edwin Kanis, Marianne Naberman en Demi Visscher. Het zilver ging naar Lennard Beens (2x), Myrthe Bosman, Harryelle Eenkhoorn, Jorgen Gerritsen, Fabienne van Luijk, Marianne Naberman, Thon Naberman (2x), Naomi van der Sluis en Demi Visscher.
De bronzen medailles ging naar Tim Bosman, Laurens Curfs, Jirsca van Dalfsen, Naomi van de Sluis, Sophie van Someren en Lars Tuinbeek.
Thon Naberman zwom met 1.05.08 een clubrecord op de 100 meter rugslag. Jirsca van Dalfsen zwom op de 100 meter vlinderslag een heel bijzondere grootste (145%!) verbetering.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500