Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub pakt koppositie af van Excelsior ’31

Geplaatst op: 2 december 2017

Sportclub Genemuiden heeft de leiding in de Hoofdklasse B weer overgenomen. Uit in Rijssen werd koploper Excelsior ’31 namelijk op een 1-3 nederlaag getrakteerd.

De thuisploeg was voor rust misschien wel de betere ploeg, maar kwam via de eindelijk weer fitte Hagenauw toch op een achterstand. Penterman zorgde voor de gelijkmaker, maar kort voor rust was het opnieuw Hagenauw die toesloeg en bewees dat hij van grote waarde voor Genemuiden kan zijn.

Na rust probeerde Excelsior ’31 wel druk te zetten, zonder dat het toch heel veel resultaat leidde. En kwamen de Rijssenaren wel in de buurt, dan bleek doelman Beukeveld in topvorm te verkeren. Uiteindelijk maakte invaller Frank Jansen, op aangeven van Kavak, aan de onzekerheid een einde. Hij scoorde in de 83e minuut de verlossende 1-3.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500