Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wintermarkt van Philadelphia

Geplaatst op: 2 december 2017

Philadelphia ’t Olde Staduus houdt op dinsdag 12 december van 10.15  tot 15.00 uur een wintermarkt voor t Olde Staduus.  Zij zullen daar hun eigen gemaakte producten verkopen. Op dit moment werken de medewerkers van Philadelphia ’t Olde Staduus keihard om  leuke spullen te maken., zoals Kerstklokken, Kerststukjes, pindakransen, vers gemaakte lekkernijen voor bij de koffie en vele andere leuke producten.

Ook verkopen  ze zelfgemaakte snert, om  meteen op te eten of mee te nemen naar huis. Grand Café ZIN is dinsdag 12 december uiteraard ook open. U bent daar welkom om wat te drinken met wat lekkers erbij en/of te lunchen.

Winkeltje van ’t Olde Staduus is die dag ook open en verkopen streekproducten, steigerhout producten en producten van de plaatselijke musea. Ook hier staat koffie klaar. Loop ook gerust even naar binnen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500