Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw een Refilwe Wintermarkt aan de Dissel

Geplaatst op: 4 december 2017

De Refilwe Winterfair in december is inmiddels een bekende traditie aan het worden aan de Dissel! Ook dit jaar zorgt de organisatie weer voor die typische kerstsfeer. Naast de kramen met kerstdecoraties, mode-accessoires, allerlei lekkernijen (advocaat, cakes, koeken, slaatjes, gehaktballetjes et cetera) is er dit jaar ook een prachtige brocantekraam aanwezig.

“Uw bestelde cakes en rollades kunt u bij de kramen komen afhalen. Uiteraard kunt u heerlijk koffie, thee of chocolademelk met een lekkere versnapering nuttigen bij de snack-/koffiecorner. Een drankje, broodjes gehaktbal, patat snacks zijn ook aanwezig! Kom onder het genot van een heerlijke hapje eten of een drankje luisteren naar diverse optredens van toffe bands en koren! Daarnaast is er de mogelijkheid voor kinderen om hun creativiteit de vrije loop te laten in de in kerstsfeer ingerichte knutselhoek”, aldus Refilwe.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500