Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Piet doet de Regenboog aan

Geplaatst op: 4 december 2017

Vol spanning zaten de kinderen van peuterspeelzaal De Regenboog te wachten op Zwarte Piet. Ze hadden de afgelopen weken al druk geoefend op Sinterklaasliedjes en zich deze morgen verkleed als echte pietjes.

En ja hoor daar kwamen ze aan, zouden ze ook cadeautjes bij zich hebben. Eerst werd er gezongen samen met de Pieten en daarna een verhaal gelezen over Bobbi die met Sinterklaas op het Americo mocht. En dan? O nee hé zwarte piet had de cadeautjes ergens laten staan. Met hulp van de kinderen werd er goed gezocht naar de zak met cadeautjes en uiteindelijk werd de zak gevonden. Voor ieder kind was er een cadeautje.

Daarna werden de pieten uitgezwaaid door de kinderen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500