Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

4Real Quartet bij Hart voor Genemuiden

Geplaatst op: 8 december 2017

Mannenkwartet 4Real Quartet verleent zondagmiddag haar medewerking aan de wekelijkse geloofsontmoetingen van Hart voor Genemuiden. 4Realquartet is een jong en dynamisch kwartet dat graag Southern Gospel in Nederland wil brengen. De groep bestaat uit; Daniel Struik (bariton), Wilfred de Jong (bas), Alexander Bezemer(2e tenor), Erik de Graaf (1e tenor). Zij zullen ook één of meerdere kerstnummers ten gehore brengen.Majoor Albert Muller zal spreken naar aanleiding van Genesis 3:15. Belangstellenden zijn van harte welkom in ‘d Overtoom, aanvang 17.00 uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500