Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met boekenuitgever Mastenbroek door

Geplaatst op: 11 december 2017

Op woensdag 20 december wandelt de uitgever van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig van Genemuiden naar Kampen door de mooie polder Mastenbroek. Liefhebbers kunnen mee lopen. De lengte van de wandeling bedraagt 20 kilometer en start om 13.00 uur op het Havenplein in Genemuiden. De wandeling eindigt bij station Kampen. Daar vandaan kunt u weer met de bus terug naar Genemuiden.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Om er voor te zorgen dat de beschrijvingen in de wandelgidsen correct zijn (en blijven) controleert de uitgever alle wandelingen in het veld.

De uitgeverij heeft inmiddels zo’n 40 wandelgidsen uitgebracht. Met de wandelgidsen ‘Kroeglopers’ en ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. Deze kleine uitgeverij timmert behoorlijk aan de weg door elke maand een complete set wandelgidsen te verloten onder enthousiaste wandelaars.

De uitgevers controleren zelf alle routes uit de wandelgidsen in het veld en nodigen wandelaars uit om met hen mee te gaan. Op de website van de uitgeverij www.gegarandeerdonregelmatig.nl staat een agenda met de wandelingen voor de komende maand.

Deelname aan de wandeling is gratis. Voor meer informatie en aanmelden: www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500