Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanmeldtermijn voor glasvezel gaat laatste termijn in

Geplaatst op: 12 december 2017

Inwoners van het buitengebied kunnen zich nog een week aanmelden voor een glasvezelgebied. Alleen als vijftig procent van de burgers meedoet, komt dit snelle internet op een goedkope manier binnen handbereik. Wie later toch nog een aansluiting wil, betaalt daarvoor 995 euro.

Burgers uit Kampen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle hebben de belangen gebundeld. Ze hebben jarenlang veel energie en tijd gestoken om een aantrekkelijk aanbod voor een toekomstbestendige internetverbinding (glasvezel) voor iedereen in het buitengebied. Tot 18 december kunnen inwoners zich [aan]melden.

Volgens de initiatiefnemers wordt een goede internetverbinding alleen maar crucialer. “Vergelijk het maar met een mobieltje; wie had er twintig jaar geleden een mobieltje? En; wie had er 10 jaar geleden een data-abonnement erbij van 1GB (of meer) per maand? Dat is nu voor de meeste allemaal al gewoon. Zo zal internet ook een steeds groter aandeel nemen”, zeggen de burgers die zich inzetten voor snel internet.

“Deze glasvezel trein komt maar 1 keer langs. Stap op tijd in. De trein moet minimaal 50% gevuld zijn, anders vertrekt de trein niet. Spreek je buren aan en ga met elkaar op reis naar de toekomst van snel internet. De trein vertrekt op 18 december 2017, koop op tijd een kaartje. Als de trein vertrekt, alleen dan kunt u nog instappen tegen een extra vergoeding van minimaal €995,-!”, klinkt het nog eens een keer.

Inschrijven kan vandaag nog tot 21.00 uur bij  VWC aan de Puttenstraat. Komende donderdag is er een mogelijkheid in De Driester, van 18.30 tot 21.30 uur. Op 16 december is de laatste georganiseerde inschrijfdag in Mastenbroek

Ook via www.glasvezelbuitenaf.nl kunt u zich opgeven en daar vindt u ook inschrijfdata en de contactgegevens van een lokale verkoper bij u in de buurt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Aanmeldtermijn voor glasvezel gaat laatste termijn in

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500