Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Raalte langer bij Sportclub

Geplaatst op: 14 december 2017

Het bestuur van SC Genemuiden heeft ook voor het seizoen 2018-2019 overeenstemming kunnen bereiken met hoofdtrainer Jan van Raalte. Bestuur en selectie zijn tevreden over de samenwerking met de huidige trainer van Sportclub.

Jan van Raalte, bezig aan zijn tweede seizoen, heeft het nog steeds prima naar zijn zin bij SC Genemuiden en het verlengen van zijn huidige contract sluit dan ook aan bij zijn verwachtingen. De samenwerking met zowel de overige stafleden als spelersgroep verloopt goed.

“Er zit nog volop vooruitgang in de huidige groep en dat biedt kansen voor wat komen gaat”, concludeert de club. SC Genemuiden bezet op dit moment de eerste plek in de hoofdklasse B, reden temeer om opnieuw te verlengen. SC Genemuiden is blij dat er al in een vroeg stadium overeenstemming is bereikt en rekent op een mooi vervolg in de huidige competitie en het komende seizoen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500