Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al vijftien aanmeldingen voor Ruutnacht

Geplaatst op: 18 december 2017

Er hebben zich al 15 teams gemeld  voor de traditionele Ruutnacht. Het gezellige volleybaltoernooi in d’ Overtoom dat op vrijdag 5 januari van het nieuwe jaar plaatsvindt.

In en rond d’Overtoom, op verjaardagsfeestjes, op schoolpleinen, bij supermarkten en misschien wel bij de fitness wordt het op handen zijnde nachtvolleybaltoernooi al besproken: Wie zit er rond drie uur ’s nachts aan de winnaarstafel in d’Overtoom?

De sportzalen in d’Overtoom worden al afgehuurd voor extra volleybaltrainingen als voorbereiding op dit toernooi. Door sommige ploegen zijn de tactieken zal besproken, er is geoefend in de zomervakantie op de camping en de organiserende ‘Heren van Ruutvoorn’ zijn het hele jaar al aan het oefenen. Ook teams van buiten Genemuiden hebben zich al opgegeven.

Het volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 19.30 uur en gaat door tot in de nacht. Rond drie uur zal de winnaar van dit toernooi bekend zijn.

Er wordt gestreden om de ‘Ruutnacht-pet’. Tijdens dit festijn is er natuurlijk muziek. Evenals vorig jaar organiseert het Ruutvoorn Dames 2 team weer een leuke verloting. Ook zal het toepasselijk ontbijtje rond drie uur niet ontbreken.

Aanmelden

Vraag vrienden, vriendinnen, familie, buren en/of collega’s tijdens de kerstdis of –borrel, vorm een team en meld je aan via ruutnacht@ziggo.nl. Een team bestaat uit minimaal 6 personen Bij voldoende deelname wordt er gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule. De sluiting van de inschrijving is op woensdag 27 december 2017.  Er is plaats voor 28 teams.

Het inschrijfgeld bedraagt E 30,- per team en kan op de speelavond zelf  betaald worden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500