Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wethouder en ondernemers wandelen de Nijverheidsstraat weer open

Geplaatst op: 18 december 2017

Wethouder Visserman met in zijn gevolg aannemers en ondernemers liep maandag over een rode loper op de Nijverheidsstraat. Met die symbolische wandeling openden zij de vernieuwde weg die zo belangrijk is voor ondernemend Genemuiden.

Dat was de afgelopen maanden ook goed te merken, toen de werkzaamheden vertraging opliepen. Uiteindelijk kon de weg toch nog voor de kerstdagen worden geopend. Opvallend onderdeel is de groene kruising bij de Inslag, die er op verzoek van de ondernemers is gekomen. Ook opvallend is de afwezigheid van hinderlijke drempels, al kunnen die zomaar terugkeren als het gaspedaal toch te stevig wordt ingedrukt, zo merkte Visserman op.

Buiten het nieuwe asfalt is ook de riolering aangepakt. Bovendien zijn er fietsstroken gekomen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500